Heeft u plannen voor een verbouwing?

Bouwbedrijf Wilbrink in Apeldoorn heeft bijna 20 jaar ervaren met verbouwen. Door de jaren heen hebben we al veel verschillende projecten tot een goed einde weten te brengen met tevreden klanten als gevolg. Wij hebben ervaring met vrijwel alle werkzaamheden waar u een bouwbedrijf voor zoekt. Onze kracht ligt in het ‘doen’. Wij vinden het leuk om uw wensen te vertalen in het resultaat dat u wenst.

Hieronder treft u een aantal onderwerpen waar wij ervaring mee hebben:
Serres, veranda’s, aanbouw, dakopbouw, dakkapel, badkamer, metsel en timmerwerk, stucwerk, tegelwerk, garages, bedrijfspanden, bedrijfshallen en agrarische bouwwerken. 

Verbouw met Bouwbedrijf Wilbrink

Tijdens de verbouwing zorgen wij ervoor dat alles netjes afgewerkt wordt. Ook zijn wij erg flexibel en hebben er geen moeite mee om tijdens de bouw nog aanpassingen te doen die voldoen aan uw wensen. Bij ons staat u als klant centraal. Zo is er altijd direct contact tijdens de verbouwing en is er altijd sprake van goed overleg. De plannen worden altijd met u doorgenomen, zodat u weet waar u aan toe bent en wanneer er wat gaat gebeuren.

Wilt u uw woning laten verbouwen of twijfelt u nog? Neem dan contact op voor een afspraak! Persoonlijk praat het makkelijker dan via een website!