Dakkapel

Je nieuwe dakkapel in één dag geplaatst

Nieuwe dakkapel voor hoekwoning
Nieuwe kunststof dakkapel

Je nieuwe dakkapel: snel én vakkundig geplaatst

Overweeg je de plaatsing van een dakkapel? In de afgelopen 25 jaar heeft Bouwbedrijf Wilbrink talloze diverse dakkapellen geïnstalleerd, van dakkapellen in alle vormen en maten tot kunststof en hout. Een dakkapel brengt vele voordelen met zich mee, zoals extra ruimte, meer licht en verbeterde ventilatiemogelijkheden. Bovendien voegt het waarde toe aan je woning. Transformeer een onpraktische ruimte tot een prachtige slaapkamer of werkruimte en verhoog zo het wooncomfort

Kunststof, hout, en maatwerk dakkapellen

Bij Bouwbedrijf Wilbrink in Apeldoorn vind je houten dakkapellen, kunststof dakkapellen, kunststof kozijnen en maatwerk. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor verschillende behoeften. Indien gewenst komen we langs om de mogelijkheden te bespreken en doen we direct een prijsberekening op basis van jouw wensen. Voor alle denkbare soorten en maten, inclusief situaties zoals dakkapellen met schuine of platte daken en nokverhogingen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij passen de dakkapel volledig aan op jouw situatie, zodat deze naadloos aansluit op je woning en een harmonieus geheel vormt. Voor advies of een goed gesprek hierover kun je altijd contact met ons opnemen.

Snel genieten van je nieuwe dakkapel?

Neem contact op om uw plannen te bespreken

Betimmering binnenkant dakkapel

Ook de betimmering en eventueel installatiewerk aan de binnenkant van je dakkapel kunnen wij verzorgen, zodat je snel kunt genieten van de extra ruimte. Dit alles tegen scherpe prijzen. Wil je een prijsberekening voor jouw nieuwe dakkapel? Neem dan contact met ons op.

Onze dakkapellen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en isolatienormen. De levertijd is vaak snel, en de plaatsing duurt meestal slechts één dag. Dit betekent minimale overlast in de buurt en snel genieten van het resultaat. We vervaardigen de dakkapel in onze werkplaats of bestellen deze bij een betrouwbare leverancier tegen de scherpste prijzen, afhankelijk van jouw voorkeur. De kosten voor een dakkapel variëren op basis van grootte en uitvoering, maar we kunnen snel een prijsberekening voor je maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom Bouwbedrijf Wilbrink?

Neem contact met ons op voor een deskundig advies en een vlotte realisatie van je nieuwbouw project. 

Nieuwe dakkapel plaatsen
Dakkapel op maat gemaakt in onze werkplaats
Terugbellen
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing