Renovatie & Onderhoud

Onderhoud voor je woning of bedrijfspand

Onderhoud gevel dak
Nieuwe vloer voor oudere woning

Onderhoud aan je woning of bedrijfspand

Onderhoud is essentieel. Materialen hebben nu eenmaal een bepaalde levensduur en zullen uiteindelijk vervangen of opgeknapt moeten worden. We helpen je graag met een gedegen oplossing voor al jouw bouwkundige vraagstukken, zodat je weer jarenlang vooruit kunt. Of het nu gaat om klein onderhoud of groot onderhoud, wij staan klaar om je te assisteren. Denk bij klein onderhoud aan het vervangen of verbeteren van deuren, het herstellen van houtconstructies of andere bouwkundige werkzaamheden. Bij groot onderhoud kun je denken aan het repareren of vervangen van je dak, herstelwerk aan je gevel, fundering of het vervangen van je kozijnen. Op basis van jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren over mogelijke oplossingen in jouw situatie, inclusief de voor- en nadelen.

Uw woning of bedrijfspand renoveren

Soms is onderhoud niet voldoende, en het is verstandig om je woning of bedrijfsgebouw compleet of gedeeltelijk te renoveren. Wij helpen je graag om jouw woning of bedrijfspand een upgrade te geven, zodat je weer jaren vooruit kunt. Geen uitdaging is voor ons te gek. Denk bijvoorbeeld aan een herindeling van de ruimtes, het vervangen van vloeren, het moderniseren van je badkamer, of andere bouwkundige werkzaamheden. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis om elke oude woning of pand om te toveren tot een prachtige nieuwe ruimte die voldoet aan de hoogste isolatie- en kwaliteitsnormen. Ook het stucwerk en installatiewerk, zoals elektrische installatie en cv, kunnen wij hierbij voor je uit handen nemen. Wij voeren al het werk zelf uit of werken samen met vaste, betrouwbare partners, zodat jij één aanspreekpunt hebt.

Plannen voor een renovatie?

Neem contact op om je plannen door te spreken

Verduurzamen van je woning of bedrijfspand

Ook voor het verduurzamen van je woning of bedrijfspand ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu denkt aan isolatie van je dak, muren en vloeren, wij hebben veel ervaring met het verduurzamen van gebouwen. Zo kunnen we je ook ondersteunen bij het plaatsen van hoogrendementsbeglazing en het toepassen van energiezuinige verwarmings- en koelsystemen. Heb je plannen om je huis te verduurzamen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Op die manier kunnen we je snel duidelijk maken wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daarmee samenhangen, zodat je snel een realistisch beeld hebt om een goede keuze te maken.

Waarom Bouwbedrijf Wilbrink?

Neem contact met ons op voor een deskundig advies en een vlotte realisatie van uw bouwkundig project. 

Groot onderhoud aan woning
Terugbellen
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing